Plaats: Zeewolde | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 11 t/m 17 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 90

Ontdek de nieuwe wildernis - kano-expeditie

Ontdek de nieuwe wildernis!

4 dagen kanoën door de mooiste plekken van Flevoland in een Canadese kano. Kamperen in je eigen tent aan de waterkant. Je eigen maaltijd koken op een kampvuur, of met de hele groep een (primitieve) Chinese rijsttafel in elkaar draaien.

Per dag zijn we ongeveer 8 uur aan het kanoën. Onderweg besteden we veel aandacht aan natuur, bushcraft en outdoor. Daarnaast is er véél tijd voor gezelligheid!

Welk team wint de gouden peddel? De expeditie heeft een wedstrijdelement: onderweg zijn er opdrachten, puzzels en proeven!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Erik Boom: +31 6 51189716
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.scoutinglandgoed.nl

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 18:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 16:00 uur.