Plaats: Zeewolde | Datum: 15 april t/m 18 april | Leeftijd: 21 t/m 88 jaar | Groep: 1 - 8 pers. | Prijs: € 105

Bouwen & Bikken

Het kamp voor "Foodies met opgestroopte mouwen".

Het Smakelijkste Kamp van HIT 2022! Het team van Bouwen & Bikken is al hard aan het werk om nieuwe uitdagingen te verzinnen voor de "Foodies met opgestroopte mouwen" van 2022.

Bouw je eigen vuurplaats of rook een visje in een zelfgefabriceerde rookton. Tijd voor ontbijt? Dat eitje gaat veel sneller op die handige rocketstove die je gisteren geknutseld hebt. Leer wat je allemaal met een dutch oven kan doen.

Klinkt dit als de uitdaging voor jou? Schrijf je dan nu in voor Bouwen en Bikken!

Bouwen!
Met makkelijk verkrijgbare materialen en door middel van slimme en uitdagende technieken, maken we leuke kookmiddelen die we ook meteen gaan gebruiken om lekker en verantwoord eten te bereiden. Maar daarvoor zul je wel de handen uit de mouwen moeten steken. Jullie bouwen zelf je eigen voorzieningen om op en mee te koken.
Daag jezelf en elkaar uit!

Bikken!
Er zullen verschillende kooktechnieken aan bod komen zoals bijvoorbeeld roken en bakken en stoven in gietijzer. Zo leer je optimaal gebruik te maken van de materialen en je eigen creativiteit. Met verantwoorde en kwalitatieve vis, vlees en groenten maken we de lekkerste gerechten, waarbij je echt eer uit je werk haalt!

Het kamp loopt van vrijdag t/m maandag en inschrijven kan in groepsverband (maximaal 8 personen) of individueel.
Wij lopen er al warm voor, jullie ook?

HIT Zeewolde Bouwen en bikken

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Claudia Verheij: 0628385894
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/bouwenenbikken

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Bijna vol: Nog 1 plaats beschikbaar. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 11:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 12:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!