Plaats: Zeewolde | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 7 t/m 11, 21 t/m 88 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 70

Ouder-kind weekend

He papa en/of mama ga jij met mij op HIT!

activities

Een weekend lang met je kind(eren) buiten zijn in het bos, samen stoere activiteiten ondernemen, kampvuur met toffe spellen en dan heerlijk wegkruipen in je slaapzak in je eigen tent. Quality-time en herinneringen voor altijd! Dat is in het kort het ouder-kind weekend. Nog niet overtuigd? Ok: workshops waarbij je toffe dingen leert en maakt, het gave spel archery tag waarbij je met speciale pijlen op elkaar schiet, outdoorcooking waarbij we allerlei lekkers maken op het kampvuur, klimmen en tokkelen op een gave klimtoren, hike met gps door de prachtige omgeving van het Scoutinglandgoed, een tof nachtspel en nog veel meer!

Eén van de hoogtepunten is het Bourgondisch ontbijt. Op en rond het kampvuur maken we allerlei lekkere dingen die we vervolgens samen oppeuzelen.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Erik Boom: 0651189716

Bijna vol: Nog 2 plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 120 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 10:30 uur en duurt tot en met maandag 18 april 14:00 uur.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald.