Het nieuws van 2012

Hier zijn de verslagen van 2012 te lezen.

De sluiting (maandagmiddag)

Alle kampen verzamelde zich op het labelterrein in Mook. In één keer werd het heel druk toen de bussen uit de Eifel aankwamen. Wel heel gezellig natuurlijk dat ook die deelnemers erbij waren. Ook de deelnemers van de DDR en de waterzwerfhike kwamen naar Mook. Ondanks de regen was het gezellig druk op het grote terrein bij de toren. Iedere deelnemer kreeg bonnetjes. De rij bij de krentenbollen en broodjes saté was erg groot. De werkstam kon het amper bij houden dus moest het nieuwsteam even bij springen om te helpen. Even later kwam ook de welbekende gele jeep van de InterHITy het middenveld oprijden.

#

Vanwege het slechte weer is de sluiting ingekort. Even snel is elke groep genoemd en iedereen werd bedankt voor de fijne hulp en medewerking.

De DDR hadden nog een leuke verassing voor Machteld. Opeens rende ze allemaal op haar af. Ze werd een stukje meegenomen het veld op. Ze kreeg een geel hesje aan met de M van Mega Machteld. Plotseling gingen alle deelnemers op een knie zitten en begonnen ze het liedje van Mega Mindy te zingen. Maar van Mega Mindy maakten ze dan natuurlijk Mega Machteld.

ijscoboer

Naderhand was de ijscoboer ook gearriveerd en kon iedereen tegen inlevering van zijn bonnetje ook een ijsje halen. Dat was natuurlijk wel heel lekker. Inmiddels waren ook alle ouders gearriveerd en werden alle deelnemers van de diverse HIT’s moe maar voldaan mee naar huis genomen.

We hopen jullie allemaal volgend jaar terug te zien!

uitzwaaien

Alles HIT (maandagochtend)

touwtje springenOndanks de regen waren de deelnemers van de alles HIT druk bezig met een postenspel. Elke keer moest je een van de andere deelnemers uitdagen voor een mini-competitie. Zo kon je bijvoorbeeld Bugs bunny spelen. De bedoeling is dan dat je 1 spekje in je mond steekt en bugs bunny zegt. Vervolgens doet je tegenstander hetzelfde. Daarna stop je spekje nummer 2 erbij in en zeg je weer bugs bunny. Zo ga je door tot je geen bugs bunny meer kunt zeggen omdat je mond zo vol zit met spekjes.

Ook was er een wedstrijdje touwtjespringen. In een keer zo vaak mogelijk over  het touwtje springen.

Powerkids (maandagochtend)

spijker spelVanmorgen vroeg werd het nieuwsteam wakker met de regen op de tent. Dat was nou eens jammer. Maar wij waren heel benieuwd hoe de powerkids de nacht door hadden gebracht. Dus met de regenjas aan zijn we op pad gegaan naar de powerkids. Daar aangekomen bleek dat ze handlanger van de grote baas gevangen hadden genomen. Ze hadden de handlanger gevraagd de grote baas te bellen zodat ze eens even goed met hem konden praten of er mogelijkheden waren. Er was alleen geen beltegoed meer. Dus de kinderen moesten spelletjes doen waarmee ze beltegoed konden verdienen. Toen ze dat eenmaal bij elkaar hadden konden ze eindelijk de grote baas bellen dat die langs moest komen.

#De grote baas kwam langs en toen hebben ze een deal gemaakt. De grote baas nam al het bewijs dat tegen hem gebruikt kon worden in beslag. Dan mochten de powerkids het labelterrein hebben en was dat gered van de verkoop.  Iedereen was blij en ondanks de regen kon er een feestje worden gevierd! Jippie!

Updates volgen

De HIT zit er helaas weer op.

Het Nieuwsteam van de HIT in Mook gaat deze week nog druk bezig om alles uit te werken en alle foto's op Internet te zetten.

We raden u als bezoeker aan om de komende tijd de website te blijven bezoeken, zodat u niets mist. De meeste foto's staan momenteel op Facebook, maar ze komen ook op Picasa te staan.

nieuwsteam

Groeten,

Het Nieuwsteam van HIT Mook