looptocht

Vanmorgen zijn we met het Nieuwsteam op pad gegaan naar de DDR. De kinderen werden gedropt en moesten een paasei route gaan lopen.

Onderweg naar de post waar we werden verwacht, zagen we al groepjes lopen. Elke keer snel gestopt en de camera gepakt. Helaas moesten de deelnemers de andere kant op. Dus op deze manier kregen we ze niet op de foto. Dus toch maar naar de post gereden waar al hard werd gewerkt aan de kabelbaan over het behoorlijk stromende beekje.

kabelbaanHet duurde even voordat de deelnemers zouden komen. We wilden daar niet nutteloos gaan zitten wachten dus zijn we op zoek gegaan naar de groepjes. Daar hebben we er toch een aantal van gevonden. Even snel op de foto gezet. De deelnemers dachten slim te zijn en de richting in te gaan waar wij vandaan kwamen. Dat ging niet werken. Want wij hadden een heel andere route genomen. Uiteindelijk waren ze wel zo slim dat ze ons niet hebben gevolgd.

Na een tijdje kwamen de deelnemers aan bij de brug en gingen ze over het beekje met de kabelbaan. Dit vonden ze heel erg leuk en soms toch ook wel een uitdaging terwijl een ander het weer heel makkelijk deed.