Het team van The Hunger Games

Een team met hun mascotte

Dit jaar zijn er een aantal nieuwe HITs gestart waaronder ook The Hunger Games. Alle ogen zijn natuurlijk gericht op een nieuwe HIT en zo was ook het nieuwsteam aanwezig bij de grote opening in Park Sonsbeek te Arnhem.

De staf was flink uitgedost in de mooiste en meest creatieve creaties. Ieder staflid geheel in thema van het eigen district (groep). Laura haalde afgelopen donderdag zelfs de landelijke radio in een gesprek over haar creatie (de blauwe jurk) met Domien op 3fm! Terug luisteren kan hier op 1:15.

Nadat alle deelnemers langzaam waren binnen gedruppeld en zich hadden aangemeld, begon het avontuur. In een korte introductie werden de stafleden en hun districten voorgesteld. Alle deelnemers werden vervolgens door middel van een loting ingedeeld in de districten. Eenmaal in het district konden ze kennis maken met hun district-leider en de mascotte. Aangezien ieder district dezelfde mascotte heeft moest deze natuurlijk nog even herkenbaar gemaakt worden. En natuurlijk weer geheel in het thema van het eigen district!