Het crisiscentrum van het nieuwsteam

Vandaag (donderdag) is een deel van het nieuwsteam al aangekomen in Mook.

Moet toch wel zeggen dat het een raar idee is om in het Paasweekend je tent op te zetten met lichte sneeuw. Maar hij staat en met alle warme kleding en een lekkere deken gaan we het allemaal wel redden.

Even voorstellen: Wie zijn het nieuwsteam en wat doen wij?!


In het Nieuwsteam zitten; Henk, Kevin, Sandra, Jasper, Tanja, Jaap en Frank. Dan is de vraag wat doet het nieuwsteam? Nou heel veel!! Wij beheren de Twitter, Facebook en Website van Hit Mook. Wij gaan tijdens de HIT onderweg om alle kampen die bij Hit Mook horen zo vaak mogelijk te bezoeken. Daarbij zullen wij korte interviews afnemen, leuke gesprekjes voeren, foto’s en filmpjes maken, tweets en facebook berichtjes plaatsen over de activiteiten die jullie doen, Soundbites maken (korte geluidsfragmentjes) en een verslagje maken van de leuke activiteiten die jullie doen tijdens ons bezoek. Eenmaal terug in ons werkhok zullen wij dit alles uitwerken en online plaatsen. Natuurlijk maken wij wel een selectie van de vele foto’s die wij zullen maken. Wij kunnen helaas niet alles online zetten want dan wordt dat een beetje veel.

Vanaf morgenvroeg zullen wij aan de slag gaan en tot de laatste sluiting zullen wij aanwezig zijn.

We zien jullie graag ergens de komende dagen!

Waar kun je onze informatie vinden:
Op twitter zijn wij te vinden onder @hitmook
Op Facebook kun je ons vinden vinden onder facebook.com/mookhit (daar plaatsen wij de meeste berichten en zullen wij ook vaker en sneller op reageren.)

en facebook.com/nieuwsteamhitmook (hier kun je vriendjes met ons worden en zullen wij zo af en toe eens een berichtje plaatsen.)

Hit.scouting.nl/mook onder het kopje verslag/media kun je onze verslagjes vinden.