Het nieuws van 2014

Het nieuws van HIT Mook in 2014.

DDR Abseilen

Abseilen

Vandaag was het nieuwsteam bij de laatste post van de DRR; het abseilen van een oude spoorbrug! We kwamen precies op tijd want het eerste groepje had flink doorgestapt en stond al klaar voor de afdaling. Gordel aan, helmpje op en gaan! De heren en dames gingen als een speer naar beneden zodat ze snel weer verder konden.

 

 

Lees meer: DDR Abseilen

Powerkids vinden de schat!

De schat

De Powerkids hebben Kiste Trui gevonden en hebben op haar aanwijzingen een schatkaart gevonden. De route op de schatkaart werd natuurlijk gelijk gevolgd en aan het einde kwamen ze bij een grote toren. Aan die toren was een heuse kabelbaan gemaakt! Alle Powerkids waren natuurlijk zo stoer om daar vanaf te gaan. Maar de schat was nog steeds niet gevonden…

 

 

Lees meer: Powerkids vinden de schat!

2e Hike Ghana Express

De Ghanese koekjes

Vandaag liepen de deelnemers van Ghana Express wederom een hike. Maar voordat ze daar aan begonnen konden ze eerst allemaal een keer tokkelen! De werkstam had een mooie kabelbaan opgezet en begeleidde iedereen naar beneden. Enthousiast zat iedereen te wachten op hun beurt. De een vond het nog spannender dan de ander, maar iedereen ging natuurlijk gewoon naar beneden. Nadat iedereen de baan af gesuisd was, kon dan echt de hike beginnen.

 

Lees meer: 2e Hike Ghana Express

De ALLERslechtste HIT plegen een treinroof en spelen een stadsspel in Nijmegen

Deelnemers

Het doel gedurende de Allerslechtste HIT is het verzamelen van zoveel mogelijk gouden kroonkurken. Met deze kroonkurken kunnen de groepjes in de avond bij de veiling dingen kopen. Denk hierbij aan een massage, een lekker warme kruik in bed, een zak chips of het eerste startrecht bij een spel. Maar ook de leiding kan gekocht worden om de tent op te zetten of het avondeten te koken.

Lees meer: De ALLERslechtste HIT plegen een treinroof en spelen een stadsspel in Nijmegen

De laatste InterHITy rally

Kratjes stapelen

Of we mee wilden doen aan de rally… Ja, leuk! En dan maar hopen dat je onderweg veel auto’s tegenkomt voor een foto, want als iedereen aan het autorijden is kom je natuurlijk weinig mensen tegen. Voor vertrek werd de kilometerstand opgenomen, het ging er uiteindelijk om wie de minste kilometers afgelegd had om de route te voltooien. ‘Ja, we maken wel een foto en die appen we wel’ (met het plan om hem even naar onze achterban te sturen voor een photoshop), maar nee, dat mocht niet.Lees meer: De laatste InterHITy rally