Deelnemers

Vanmorgen was het op tijd verzamelen in Nijmegen. De deelnemers hadden er zichtbaar zin in. Als eerste mochten de deelnemers van Eifel 50 graden Noord: Da’s allemaal in de Eifel gebeurd de bus in. Even wachten tot ook de deelnemers van Eifel 50 graden Noord: Worst Case Scenario in de bus zaten. De deelnemers hadden veel bagage bij zich en dat paste dus niet allemaal onder in de bus. Maar toch deelnemers de bus in en rijden. Toen de deelnemers weg waren is de staf aan de slag gegaan om alles mee te krijgen. En ja geloof het of niet maar alles is mee op reis! We hebben nog even de laatste busjes en auto’s uitgezwaaid en zijn toen zelf ook weer door gegaan! Veel plezier in de Eifel!

Vanmorgen was het op tijd verzamelen in Nijmegen. De deelnemers hadden er zichtbaar zin in. Als eerste mochten de deelnemers van Eifel 50 graden Noord: Da’s allemaal in de Eifel gebeurd de bus in. Even wachten tot ook de deelnemers van Eifel 50 graden Noord: Worst Case Scenario in de bus zaten. De deelnemers hadden veel bagage bij zich en dat paste dus niet allemaal onder in de bus. Maar toch deelnemers de bus in en rijden. Toen de deelnemers weg waren is de staf aan de slag gegaan om alles mee te krijgen. En ja geloof het of niet maar alles is mee op reis! We hebben nog even de laatste busjes en auto’s uitgezwaaid en zijn toen zelf ook weer door gegaan! Veel plezier in de Eifel!

Notitie voor ouders die graag iets horen van hun spruiten in de Eifel: Het nieuwsteam is niet in de gelegenheid om 6 keer op en neer te rijden naar de Eifel. Daarom gaan wij tijdens de HIT 1 dag naar de Eifel met een deel van ons team. Die ene dag blijven wij dan een stuk langer als gebruikelijk bij kampen. Daarom zullen er niet veel foto’s en verslagen van de Eifel 50 graden Noord en Da’s allemaal in de Eifel gebeurd komen. Wij hopen hierbij op jullie begrip.