Wederom is Make Your Choice een groot succes geworden. Vol enthousiasme werden alle tentenvrijdagavond opgezet. De stemming begon er al lekker in te komen, terwijl sommigen elkaar nog maar net ontmoet hadden, totdat… een brief arriveerde van De Don: Don Cosa Tienda. Deze brief bevatte geheime informatie: De tijd van de Don van Mook zit er bijna op: hij heeft een opvolger nodig. Zit er misschien een geschikte kandidaat tussen de kinderen. Om te bewijzen of ze Don waardig zijn, moeten er pakketjes gesmokkeld worden. Deze pakketjes waren te vinden op een kaart. Elk groepje kreeg een andere kaart met verschillende locaties van pakketjes, maar ook overeenkomende.

Klik hier voor meer afbeeldingen.

 

Wederom is Make Your Choice een groot succes geworden. Vol enthousiasme werden alle tenten vrijdagavond opgezet. De stemming begon er al lekker in te komen, terwijl sommigen elkaar nog maar net ontmoet hadden, totdat… een brief arriveerde van De Don: Don Cosa Tienda. Deze brief bevatte geheime informatie: De tijd van de Don van Mook zit er bijna op: hij heeft een opvolger nodig. Zit er misschien een geschikte kandidaat tussen de kinderen. Om te bewijzen of ze Don waardig zijn, moeten er pakketjes gesmokkeld worden. Deze pakketjes waren te vinden op een kaart. Elk groepje kreeg een andere kaart met verschillende locaties van pakketjes, maar ook overeenkomende.

Deze pakketjes lagen natuurlijk niet zomaar voor het oprapen; er is ook een rivaliserende bende aan de gang. Dit zijn de grote jongens waar geen ruzie mee gemaakt moet worden. Met veel tactiek en uithoudingsvermogen hebben de nieuwe Dons meer dan driekwart van de pakketjes kunnen afleveren. Er zijn dus wel veel potentiële Dons aanwezig!

Het einde van de dag werd natuurlijk afgesloten met een lekker drankje bij het kampvuur.

Klik hier voor meer afbeeldingen.