Vanavond vierden de Powerkids het Sinterklaasfeest. Ze hebben gezellig spelletjes gedaan in het thema Sinterklaas. Ook de Sinterklaas vlaggetjes hingen sierlijk te wapperen. Toen Vader tijd, Moeder Natuur en de Klokkenmaker binnen kwamen werd eerst de prijs aan de winnaars van de spelletjes uitgereikt. Spannend… wat zou er in zitten? Het was een cijfer van de klok!! Yes weer een er bij.

De leiding had een jute zak gevonden. Natuurlijk wilde iedereen weten wat er in zou zitten. Moeder Natuur maakte de zak open. Er zat nog een cijfer van de klok in! Yes Yes Yes! Het komt nu toch wel dichtbij maar er moeten toch nog redelijk wat feestjes gevierd worden. Oh, er zit ook nog een brief in van Cupido. Hij vertelt dat de Powerkids Valentijnsdag al gevierd hebben als vanavond allemaal lief zijn voor de leiding. Dat scheelt dus weer een feestje vieren.

Dan was het toch echt tijd om naar bed te gaan. De Powerkids verlieten dolblij de feesttent en zijn richting bed gegaan. Het was weer een spannende dag met veel feestjes.

Bekijk de Sinterklaasfoto's op Facebook.