Het nieuwsteam is vanavond nog even bij de ZeilHIT wezen horen hoe het vandaag geweest was. Zoals jullie al gezien hebben zijn de verrichtingen op het water vandaag al van ver af bekeken en 

op de foto vast gelegd. De verhalen waren zonder meer goed te noemen, het was wel koud, het water nat dat dan weer wel.

Na de zeilinstructies van de zeilschool, werd er eerst even gevaren om de boten door te krijgen. Daarna werd er een soort tikker spelletje gespeeld met de boten. Een boei werd door de boot die hem was naar een andere boot gegooid, als deze de boot raakte of er in terecht kwam was die boot de tikker en moest op zoek naar een andere boot. Vooral bij het uit het water op pikken van de boei werden koude armen opgelopen!

Bekijk de Zaterdagavondfoto's op Facebook.

 

Het nieuwsteam is vanavond nog even bij de ZeilHIT wezen horen hoe het vandaag geweest was.
Zoals jullie al gezien hebben zijn de verrichtingen op het water vandaag al van ver af bekeken en
op de foto vast gelegd. De verhalen waren zonder meer goed te noemen, het was wel koud, het water nat dat dan weer wel.

Na de zeilinstructies van de zeilschool, werd er eerst even gevaren om de boten door te krijgen.
daarna werd er een soort tikker spelletje gespeeld met de boten. Een boei werd door de boot die hem was naar een andere boot gegooid, als deze de boot raakte of er in terecht kwam was die boot de tikker en moest op zoek naar een andere boot. Vooral bij het uit het water op pikken van de boei werden koude armen opgelopen!

Maar zoals gezegd vonden de deelnemers het allemaal erg leuk, en ook het leidingteam van de ZeilHIT was erg te spreken over deze zeildag. Dat het weer mee zat, speelde uiteraard een grote rol, het was voor het grootste deel droog met af en toe een zonnetje en een mooi windje uit NWstelijke richting met een kracht 2-3, mooi zeilweer.

Tegen het vallen van de avond bij een mooie ondergaande zon, en een bijna tegelijk en fraai opkomende maan ging de groep nog even lekker het bos in om daar een levend stratego spel te spelen.

Bekijk de Zaterdagavondfoto's op Facebook.