De inschrijving voor de HIT is tijdelijk stop gezet door technische problemen met het inschrijfsysteem.
We verwachten komend weekend de HIT-inschrijving weer te kunnen openen. Houd hiervoor deze website en de sociale media de komende week goed in de gaten.

Hoofdlocatie: HeerenveenAlgemeen BannerHITBijIngang

De hoofdlocatie van HIT Heerenveen ligt op het natuurlijke parkeerterrein P8 en is tevens de het terrein van Scouting Polaris uit Heerenveen. De algemene coördinatie van HIT Heerenveen wordt gedaan vanaf hier, en hier vindt op zaterdagochtend ook de centrale opening van HIT Heerenveen plaats. Een aantal HIT-onderdelen starten ergens anders. Wil je weten waar en wanneer jouw HIT-onderdeel start en eindigt? Kijk in de deelnemersinformatie voor details over aankomst- en vertreklocaties. De deelnemersinformatie kun je enkele weken vóór de HIT downloaden vanaf deze HIT-website.  

Adres hoofdlocatie

Scouting Polaris / P8
Neptunus (einde weg)
8448 CN  Heerenveen

Met de auto

Neem op de A32 de afslag ''Heerenveen-Centrum''
Volg bij de stoplichten de borden richting Tjalleberd en IBF/De Kavels en ga bij de laatste stoplichten linksaf de Mercurius in. Sla rechtsaf de Saturnus in (volg het bord A7 - IBF/De Kavels). Vanaf hier wordt de route met borden van de HIT aangegeven.

Met het OV

Neem vanaf Trein/busstation Heerenveen de Arriva Bus 20 en stap uit bij de halte Heerenveen - Industrieterrein. Vanaf deze halte is het nog zo'n 1 km lopen. Loop vanaf de bushalte richting De Knipe. Sla bij Het Meer 197 linksaf het fietspad in. 

Of: neem vanaf Trein/busstation Heerenveen de Arriva Qliner 320 en stap uit bij de halte Heerenveen - Minerva. Vanaf deze bushalte is het nog zo'n 1,5km lopen. Loop vanaf hier via de Uranus en de Neptunus naar de kamplocatie.

Kijk voor dienstregeling op 9292.nl 

Locatie op de kaart:

Afdrukken