Hoofdlocatie: Scouting Polaris Heerenveen

HIT Heerenveen is verhuisd!

Hoera, we zijn verhuisd! In 2019 vond de HIT nog plaats in De Knipe, maar in 2020 is onze hoofdlocatie het terrein van Scouting Polaris in Heerenveen. De algemene coördinatie van HIT Heerenveen wordt gedaan vanaf hier, en hier vinden ook de centrale opening en sluiting plaats.

Let op: het kan zijn dat jouw HIT-onderdeel hier niet start. Wil je weten waar en wanneer jouw HIT-onderdeel begint en eindigt? Kijk in de deelnemersinformatie voor details over aankomst- en vertreklocaties. De deelnemersinformatie kun je enkele weken vóór de HIT downloaden vanaf deze HIT-website.

Adres hoofdlocatie

Algemeen BannerHITBijIngang

Scouting Polaris / P8
Neptunus (einde weg)
8448 CN  Heerenveen

Met de auto

Kom je met de auto, dan is de route als volg

• Neem op de A7 de afslag 26a ''Tjalleberd''.
  • Volg de borden richting Heerenveen-IBF.
  • Sla linksaf de Minerva in. Vanaf hier wordt de route met borden van de HIT aangegeven

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer, neem dan eerst de trein naar Heerenveen. Vanaf station Heerenveen heb je de volgende keuzes:

• Optie 1, bus 20: Neem vanaf trein/busstation Heerenveen Arriva Bus 20 en stap uit bij de halte Heerenveen - Industrieterrein. Vanaf deze halte is het nog zo'n 1 km lopen. Loop vanaf de bushalte richting De Knipe. Sla bij Het Meer 197 linksaf het fietspad in.
  • Optie 2, bus 320: Neem vanaf Trein/busstation Heerenveen de Arriva Qliner 320 en stap uit bij de halte Heerenveen - Minerva. Vanaf deze bushalte is het nog zo'n 1,5km lopen. Loop vanaf hier via de Uranus en de Neptunus naar de kamplocatie.
  • Optie 3, een wandeling van ongeveer drie kilometer: Volg het fiets/voetpad dat onder het station doorloopt richting het noordoosten. Het fiets/voetpad maakt een bocht naar rechts en kruist de Trambaan. Sla linksaf de Trambaan in en loop door tot nét over de brug. Ga rechtsaf de Fok in, langs het water. Blijf het water aan je rechterhand ongeveer een kilometer volgen (via de Lindegracht, Heideburen en Het Meer) tot het water ophoudt, en blijf rechtdoor lopen. Je gaat via het fiets/voetpad onder de snelweg (A32) door, en rechtdoor bij de rotonde. Je loopt nu op Het Meer. Sla bij Het Meer 197 linksaf het fietspad in.

Kijk voor de actuele dienstregeling op 9292.nl

Locatie op de kaart: