Vanaf het scoutingterrein in Mook worden verschillende HITs in de omgeving gecoördineerd. Het terrein in Mook is als volgt te bereiken:

Met de AUTO:

Neem afslag Mook op de A73 (Nijmegen Venlo) Je komt uit op de N271, ga het kanaal over. Bij een groot kruispunt vervolg je je weg richting Mook. Onder de spoorbrug door en dan na ongeveer 900 meter links (in het centrum van Mook, bij de kerk, “De Schans” en de VVV). Volg hierna de aanwijzingen van de mensen die het parkeren beheren.

Met het OV:

Vanaf station Nijmegen: Neem bus 83 richting Venlo. Stap in Mook uit bij halte Cuijksesteeg. Loop een paar meter door en neem de 1e weg links (Generaal Gavinstraat). Neem 2e weg rechts (Avilaweg). Op splitsing links aanhouden, na een paar honderd meter ben je op het kampterrein.

Met de GPS:

Hou de volgende coördinaten aan:

 

51˚ 45' 13.3" N
5˚ 53' 45.0" E

 

Let op: De HITs van HIT Mook starten niet allemaal op het centrale terrein in Mook. Ze eindigen wel allemaal in Mook. In het deelnemersboekje dat elke HIT-deelnemer voor de start van de HIT krijgt, staat meer informatie over de precieze openings- en sluitingslocatie aangegeven.

Kaartje

Afdrukken