Vanaf het scoutingterrein Gillwell Ada's Hoeve in Ommen worden verschillende HITs in de omgeving gecoördineerd. Het terrein in Ommen is als volgt te bereiken:

Met de auto:

Buitencentrum Gilwell Ada's Hoeve is gelegen aan de Zwolseweg 17, 7731 BC in Ommen.

In de meeste gevallen zul je via de A28, N340 of N348 naar Ommen komen. Ga in het centrum van Ommen rechtsaf de brug over. (Linksaf als je vanuit de richting Hardenberg komt.) Gelijk na de brug weer rechtsaf slaan de Zwolseweg in. Na ruim een kilometer ligt Gilwell Ada's Hoeve aan je rechterhand.

Vanuit de richting Hellendoorn of Den Ham sla je vlak voor de brug in Ommen linksaf de Zwolseweg in. Na ruim een kilometer ligt Gilwell Ada's Hoeve aan je rechterhand.

Met de fiets:

Rondom Ommen liggen prachtige fietspaden. Vanuit alle richtingen kun je dan ook prima op de fiets naar Gilwell Ada's Hoeve komen.

Met de GPS:

Gebruik je een routenavigatiesysteem dan kun je de volgende GPS-coördinaten gebruiken: N52 30.862 E6 24.128.

Met het OV:

Buitencentrum Gilwell Ada's Hoeve heeft zo goed als z'n eigen trein station! 

Elk half uur rijden er vanuit Zwolle en Emmen treinen naar Ommen. Vanaf station Ommen loop je in een kwartier naar Gilwell Ada's Hoeve. Loop de Stationsweg uit (oostelijke richting) en ga na 130 meter vlak voor het einde linksaf Het Laar in (zandpad). Wandel het hertenkamp voorbij. Je komt nu op de Zwolseweg. Ga linksaf. Na een kleine kilometer sta je voor Gilwell Ada's Hoeve.

      

Kaartje

Afdrukken