folder Handleidingen medewerkers

Door 30 downloads

Downloaden (pdf, 216 KB)

Handleiding HRM voor plaatsen.pdf

Dit document beschrijft een paar handelingen die een HIT plaats in Scouts Online kan uitvoeren voor het benoemen van nieuwe medewerkers.

Dit is een eerste versie, dus updates zijn te verwachten! In november wordt een en ander nog afgestemd met HRM en het beheer van Scouts Online, dus tegen december zal de handleiding worden bijgewerkt.

pdf Handleiding KampInfo voor kampen Populair

Door 765 downloads

Downloaden (pdf, 1.68 MB)

Handleiding KampInfo voor kampen.pdf

Handleiding KampInfo Joomla 3.x voor HIT-onderdelen.

Bedoeld voor

Medewerkers bij de afzonderlijke HIT-onderdelen, met voldoende rechten in Joomla om de kampregistratie uit te voeren voor een specifiek HIT-onderdeel.

Inhoud

Dit document beschrijft in het kort de kampregistratietaken voor een specifiek HIT-onderdeel. Er zijn twee hoofdtaken:

• Het wijzigen van de gegevens van het kamp
  • Het akkoord geven

pdf Handleiding KampInfo voor plaatsen Populair

Door 456 downloads

Downloaden (pdf, 1.48 MB)

Handleiding KampInfo voor plaatsen.pdf

Handleiding KampInfo Joomla 3.x voor HIT-plaatsen

Bedoeld voor

Medewerkers met rechten in Joomla die de kampregistratie uitvoeren voor de HIT-plaats als geheel.

Inhoud

Dit document beschrijft in het kort de kampregistratietaken voor een HIT-plaats. Er zijn drie hoofdtaken:

• Het wijzigen van de gegevens van de HIT-plaats
  • Het toevoegen, wijzigen en verwijderen van HIT-onderdelen
  • Het goedkeuren van aanpassingen die door de HIT-onderdelen zelf gedaan zijn.

pdf Handleiding Uploaden Deelnemerinfo voor plaatsen Populair

Door 420 downloads

Downloaden (pdf, 347 KB)

Handleiding Uploaden Deelnemerinfo voor plaatsen.pdf

Handleiding Uploaden Deelnemersinformatie

Bedoeld voor

Medewerkers bij de afzonderlijke HIT-onderdelen en/of bij de HIT-plaatsen, met voldoende rechten in Joomla om deelnemersinformatie op de HIT-website te plaatsen.

Inhoud

Dit document beschrijft heel kort hoe de deelnemersinformatie (opgeslagen als PDF-document) geplaatst kan worden op hit.scouting.nl.