Ben jij klaar voor spanning en avontuur? Midden in de polders tussen dammen, bruggen en een enorme hoeveelheid water vind je HIT Zeeland. Met als vaste locatie de houten blokhut van Scouting Kapelle is HIT Zeeland de ruigste HITplaats van Nederland . Nergens in Nederland is er zo'n mooie wedstrijd tussen water en land. Belanden in een aflevering van Expeditie Robinson, frikandellen electrocuteren, je moeder laten zien hoe je zonder pannen kookt, alles leren over vuur, fotograferen van schatten of met de auto kriskras door Zeeland en jezelf een wegpuzzelen naar het kampvuur, alles is mogelijk bij HIT Zeeland!

Vanaf 16 januari 2017 inschrijven! Pak je tas en kom naar Zeeland!

Ouder-Welp Hike - Ben jij een betere scout dan je ouders? Ben jij beter dan je vader of moeder in scouting? Wil jij ze wel eens laten zien wat je elke zaterdag uitspookt? Ga gezellig met je vader of moeder of natuulijk broer of zus (21+) op pad. Hiken, kaartlezen, in een tentje slapen, kampvuurtje stoken en vooral veel lol maken! Voor stoere jonge scouts vanaf 7 jaar!

Treasure Hunt 3.0. - Geld, macht, eeuwige roem en een overdosis humor liggen op jou te wachten. Tijdens de Treasure Hunt 3.0 vind je aan de hand van vragen en geheime opdrachten een weg langs de grote schatten der aarde. Niet met suffe kaarten of saaie opdrachten. Nee! Je telefoon gaat gewoon mee en we appen je alles door. Via 3G verstuur je de foto's waar jij en je team natuurlijk zo grappig mogelijk op staan.

Waar rook is, is vuur! - Kampvuur, kuilvuur, kookvuur. Ken jij het verschil? Wat heb je eigenlijk allemaal nodig voor het ideale kookvuur en hoe verzorg je knapperend kampvuur voor de hele groep? Je leert het allemaal tijdens deze HIT. Vuur gaat niet alleen over warmte of gezelligheid, maar ook over veiligheid. Wat moet je doen als het per ongeluk toch een keer mis gaat? Na het paasweekend ben jij vuur meester! Stam, plusscout of leiding opgelet!

De Bourgondische Autopuzzeltocht is onze enige echte 23+ HIT. De tocht voert je, in je eigen auto, kriskras door het Zeeuwse land. Met kaarttechnieken, raadsels en wat inzicht puzzel je een weg van dorp naar dorp. Tijd voor koffie onderweg en zowel lunch als diner zijn allesbehalve kinderachtig. Lekker uitgebreid eten en een kampvuur met Belgische bieren zijn zeer belangrijke onderdelen van deze HIT!

Game Time - Ben jij een echte survivor? En tactisch genoeg om in een strategisch spel alle anderen uit te schakelen? Misschien ben jij dan wel de GAME TIME EXPEDITIE ROBINSON 2017! Ga de uitdaging aan en schrijf je in bij de Game Time! We waarschuwen je alvast: Deze HIT is niet voor meisjes met roze nagellak en jongens zonder moed!

Als je altijd al heb willen leren frikandellen electrocuteren, moet je gewoon een keer naar de TeCoHIT zijn geweest! Als een echte Nutty professor ga je de meest uiteenlopende dingen onderzoeken. Van proef naar proef maar pas op, giftige dampen, ontploffingen en heel veel nerds samen.. gevaarlijke combinatie! DON'T TRY THIS AT HOME!

Genoeg keuze dus... schrijf je in, grijp je tas en kom richting Zeeland voor een actief paasweekend vol avontuur en wij garanderen je de sterkste verhalen voor bij het kampvuur!