HIT Zeewolde

Pasen 2020 wordt nooit meer hetzelfde als je deelgenomen hebt aan HIT Zeewolde. Niet alleen 3 nieuwe avonturen maar ook een HIT op een nieuwe locatie: Scoutinglandgoed Zeewolde.

Deze locatie is natuurlijk net zo gezellig en mooi als alle andere HIT-locaties maar heeft een aantal unieke punten die een HIT waardig zijn.

Scoutinglandgoed Zeewolde heeft de mogelijkheid om te kamperen aan het water (Nuldernauw), of op één van de 26 kampeervelden die deels aan het water liggen en deels binnendijks. Vanaf het ene veld kun je mij of meer het water in duiken (wel koud nog met Pasen 2020 en vanaf een ander veld (binnendijks) zie je de ree-kalfjes rustig liggen te wachten op hun moeder. Uniek, veelzijdig, inspirerend en uitdagend, dat is Scoutinglandgoed Zeewolde en dat zullen de 3 Hit activiteiten ook zijn.

Welkom dus en alvast heel veel plezier tijdens één van de activiteiten van HIT Zeewolde.