De inschrijving voor de HIT is tijdelijk stop gezet door technische problemen met het inschrijfsysteem.
We verwachten komend weekend de HIT-inschrijving weer te kunnen openen. Houd hiervoor deze website en de sociale media de komende week goed in de gaten.

Als deelnemer van één van de toffe activiteiten bij HIT Baarn ben je natuurlijk benieuwd naar alle belangrijke informatie voor jouw deelname aan de HIT. Alle stafteams hebben alle belangrijke informatie voor je verzameld in een handig informatieboekje. Je kunt nu hier de deelnemerinformatie van jouw HIT downloaden zodat je goed voorbereid bent voor de HIT.

Je kunt hier een pdf informatieboekje downloaden dat je kunt openen met het gratis programma Acrobat Reader (http://get.adobe.com/nl/reader/)

Handig om te weten

december 2019: HIT-courant online
19 januari 2020: Opening inschrijving