HIT Alphen 2018

hit_alp_logo_v_web

Alphen HaktIn Alphen is er tijdens de HIT van alles mogelijk! Je kunt kiezen uit gave hikes en supergezellige kampen, en met in totaal 13 onderdelen is er voor elk wat wils. Dit jaar hebben we zelfs 4 nieuwe onderdelen voor jullie! Zo hebben we voor de allerkleinsten onder ons nu ook een heuse Bever-HIT in Alphen! Voor de Scouts hebben we de ATX Junior, de scouts variant van de populaire Alphen Team X-perience en Scouts/Explorers kunnen gaan survivallen bij het nieuwe onderdeel "Scouts Guide to an Apocalypse". Als laatste presenteren we voor Roverscouts en kaderleden een EHBO-BHV kamp waar je in 1 Paasweekend maar liefst 2 diploma's kunt behalen!

ATX

Maar er is nog veel meer te beleven in Alphen. Zo kunnen de welpen met hun ouders mee op Ouder-Kind-Hike, kunnen de scouts gaan geocachen op de Mega Geocache HIT, kunnen de explorers gaan hakken bij Alphen Hakt! en kunnen roverscouts en stafleden Gezellig Primitief Speuren bij de GPS-hike of zich uitleven op culinair gebied bij Kamp Culinair onder leiding van de enige echte Kampvuurkok. Alphen ligt in Noord-Brabant dus dat betekent lekker veel hei, bos, water en misschien doe je België ook aan.

Kamp Culinair