HIT Alphen 2017

hit_alp_logo_v_web

HIT Alphen 2017

In Alphen is er tijdens de HIT van alles mogelijk! Je kunt kiezen uit gave hikes en supergezellige kampen en met de in totaal negen onderdelen is er voor elk wat wils. Nieuw dit jaar is "Kamp Culinair". Roverscouts en stafleden kunnen vanaf nu onder leiding van de enige echte Kampvuurkok een heel Paasweekend lang zich uitleven op culinair gebied!

Maar er is nog veel meer te beleven in Alphen. Zo kunnen de welpen met hun ouders mee op Ouder-Kind-Hike, kunnen de scouts gaan geocachen op de Mega Geocache HIT, kunnen de explorers gaan hakken bij Alphen Hakt! en kunnen roverscouts en stafleden Gezellig Primitief Speuren bij de GPS-hike. Alphen ligt in Noord-Brabant dus dat betekent lekker veel hei, bos, water en misschien doe je België ook aan.