HIT Heerenveen: Daar wil je heen!

Het is bijna zover! In 2023 staan tien fanatieke stafteams en een enthousiast coördinatieteam klaar om jou een onvergetelijke HIT te laten beleven! Voor de wind gaan op de Friese meren, crossen met je 4x4, fantastische objecten pionieren slapen in je zelf getimmerde hut of je ouders meenemen voor een sportief avontuur... wat wil je nog meer? Ben jij één van de vele gelukkigen die zich voor onze HITs heeft ingeschreven? Dan Oant Sjen van 6 tot 9 april 2023, want HIT Heerenveen: daar ga je heen!

Scouts Guide to Survival

Scouts Guide to Survival organiseert tijdens Pasen drie kampen voor scouts, explo's en 18+ scouts waarbij je je eigen scoutingskills kan testen. Ben jij een overlever? Wil jij doormiddel van een survivalspel uit het niets een fantastisch kampement bouwen? Dan is Scouts Guide to Survival iets voor jouw!

PIO

De mastworp, welke was dat ook alweer? Owja, dat kruisje... Maar hoe maak je nou eigenlijk verder een goede en stevige kruissjorring? Deze en vele andere knopen en sjorringen kun je gaan leren bij PIO. Samen met anders scouts pionieren we een aantal objecten zoals een zweefmolen en een stormbaan. Heb je nou andere ideeën omte maken, dan kan dat ook! Wil je beter leren pionieren en vooral gewoon veel plezier maken? Meld je dan aan voor PIO!

PIO XL

1 km palen + 4 km touw + 30 idioten in 72 uur = 100% Pio XL!

Dit is een kamp voor explorers die houden van knopen, werken op hoogte en niet bang zijn om hun eigen slaapverblijf te bouwen. Wij hebben 1 km pio-hout, 4 km touw en genoeg idioten met de juiste ervaring om daar hele gevaarlijke dingen mee te doen. Als jij het kunt verzinnen hebben wij de spullen om het te maken: torens, kabelbanen, zweefmolens, hangbruggen, vlotten of een tent op 4m hoogte, we hebben het allemaal al eens gemaakt. Hoe gekker hoe beter! Wie graag laat zien wat hij of zij kan is met Pasen van harte welkom!

Red je reet!

Ben jij zo’n Scout of Explo die lekker doordeweeks op de bank hangt? Die alleen bij scouting actief is, maar voorde rest niks doet? Kom naar HIT Red je reet!, waar je leuke dingen kan doen, zonder ook maar iets te hoeven doen!

Nieuws & voorpret

Kijk voor voorpret en de laatste nieuwtjes op onze social media-kanalen (instagram en facebook), en vergeet ook niet te volgen / liken!

HIT Sail Fryslan Actiefoto 2019Spijkervast Actiefoto 2019 Grijze Jagers Uitreiking Eikenblad 2019 HIT Giet Oan Actiefoto 2019

A547844F C0A4 4145 A283 02CE35B72E5F

Foto: Linda Klingeler