Vanaf 21 januari is het weer mogelijk om je in te schrijven voor je favoriete HIT activiteit. Jij hebt de HIT Courant natuurlijk al van A tot Z gelezen en weet al precies voor welke HIT activiteit jij je wilt inschrijven ;)

Heb je dit nog niet gedaan? Bekijk dan alle informatie in de HIT Courant en kies alvast jouw favoriete HIT activiteit.

*Let op! Het inschrijfproces is soms wat ingewikkeld, waardoor het kan zijn dat er zich onverwachte problemen voordoen. Laat het ons dan gerust weten, zodat wij dit kunnen oplossen. 

*Het 'VOL' icoontje betekent (tijdens deel 1 van de inschrijving) dat er meer inschrijvingen zijn dan dat er plaatsen zijn voor de betreffende HIT activiteit. Je kunt je hier nog steeds voor inschrijven, maar na zondag 28 januari wordt hier geloot. Je ontvangt dan vanzelf bericht of je wel of niet bent ingeschreven. Als je niet wordt ingeloot, heb je tijdens de vrije inschrijving (deel 2) de mogelijkheid om je in te schrijven bij de activiteiten waar nog plek is.

Hoe gaat de inschrijving dit jaar in zijn werk?

De inschrijving vindt plaats in twee delen. 

  • Van 21 tot en met 28 januari inschrijving (deel 1)
  • Van 6 tot en met 11 februari vrije inschrijving (deel 2)

Na de 1e week worden de inschrijvingen van alle kampen bekeken. Bij actititeiten waarbij meer deelnemers dan plaatsen zin zal er na de 1e week een loting plaatsvinden waarbij je wel of niet wordt ingedeeld bij de HIT activiteit van jouw keuze:

  • Ben je wel ingedeeld, dan ben je ingeschreven voor jouw gekozen HIT activiteit. 
  • Ben je niet ingedeeld, dan kun je je vanaf 6 februari inschrijven voor de HIT activiteiten die dan nog beschikbaar zijn. 

Via de mail zullen wij je op de hoogte brengen of je wel of niet bent ingedeeld.

Hieronder vind je nog meer informatie over hoe de inschrijving eruit zal zien tijdens de 2 delen. Lees dit goed door, zodat je weet hoe jij je kan inschrijven voor je favoriete HIT activiteit! 

Inschrijving deel 1
Vanaf 21 januari heb je tot en met 28 januari de tijd om je in te schrijven voor jouw favoriete HIT activiteit. Er is hierbij geen tijdsdruk, want je hebt de hele week de tijd om je in te schrijven. Je hoeft dus niet als eerste aanwezig te zijn om er zeker van te zijn dat je een plekje hebt bij je favoriete HIT activiteit. Is het even te druk? Kom dan gerust op een later moment in de week terug om je in te schrijven. 

Om je in te schrijven bij de HIT activiteit die je graag wilt doen, log je in op de HIT website en kan je je vervolgens inschrijven via de pagina van de activiteit waar jij heen wilt. Wanneer je je hebt ingeschreven kom je op een wachtlijst. 

In de week na 28 januari wordt er gekeken of je direct kan worden geplaatst. Is er voldoende plaats bij de HIT activiteit? Dan word je direct ingeschreven. Zijn er meer aanmeldingen dan dat er voor de HIT activiteit beschikbaar zijn? Dan zal er een loting plaatsvinden, waarbij je wel of niet wordt ingedeeld bij de HIT activiteit van jouw keuze. 

Wanneer je met een groepje naar de HIT gaat, meldt één persoon het groepje aan en kan vervolgens de rest van het groepje zich daarbij inschrijven. Let op! Zorg ervoor dat de inschrijving van je groepje compleet is voor 28 januari. Wanneer je groepje niet compleet is ingeschreven, kan je niet meedoen met de loting. 

Vrije inschrijving deel 2 
Mocht het je helaas nog niet gelukt zijn een plekje te bemachtigen, dan kan je je vanaf 6 februari  inschrijven voor de HIT activiteiten die dan nog beschikbaar zijn. Dit kan tot 11 februari.

Om je in te schrijven bij de HIT activiteit die je graag wilt doen, log je in op de HIT website en kan je je vervolgens inschrijven via de pagina van de door jouw gekozen activiteit. 

* Wanneer je met een groepje naar de HIT gaat, meldt één persoon het groepje aan en kan vervolgens de rest van het groepje zich daarbij inschrijven. Let op! Zorg ervoor dat de inschrijving van je groepje compleet is voor 11 februari. 

Ingeschreven! En nu?
Wanneer je bent ingeschreven ontvang je hierover een mail. In deze mail staat ook een betaallink, zodat je de betaling in orde kan maken. Je betaalt dus pas nadat je bent ingeschreven voor de HIT activiteit en je inschrijving is pas definitief na betaling. Let er wel op dat je op tijd betaalt. 

Heb je nog vragen rondom de inschrijving, betaling, annulering en verzekeringen, lees dan de deelnemersvoorwaarden goed door voordat je je inschrijft voor de HIT.