Wat je ook zoekt, Harderwijk heeft het.

hit_har_logo_v_web

Een schitterende omgeving op de prachtige Veluwe, een groot en divers aanbod aan Hikes en Interessekampen.
Een enthousiast stafteam en heel veel geweldige vrijwilligers die elk jaar weer keihard hun best doen om jouw Pasen de beste herinnering van dit jaar te maken.

Vorig jaar hebben we ons assortiment uitgebreid met 4 nieuwe kampen:

Je kon modern schatzoeken in de 21e eeuw bij GeocacheHIT.
e eigen grenzen als Scout verleggen bij de Pats boem! Exploratie Hit.
Je helemaal inleven in de wereld van Nooitgedachtland, bij de L.A.R.P HIT Harderwijk.
En je kon met je voeten in de klei de grenzen van het koken opzoeken bij Bouwen & Bikken.

Deze nieuwe onderdelen waren erg succesvol en we zijn zeer verheugd om ze ook dit jaar weer terug te zien op het programma!

Maar HIT Harderwijk heeft natuurlijk nog veel meer te bieden.

Zo kun je bij ons High Tech Hiken bij de AppTrail 6.0,
Het samen opnemen tegen de maffia bij Groepshike Cosa Nostra,
Nieuwe technieken opdoen bij de HIK (Hike Interesse Kamp),
Je skillset uitbreiden bij Hoe Overleef Ik?!,
De grenzen van je eigen kunnen verkennen bij de
Koninklijke Survival Expeditie Harderwijk,
Je cullinaire kunsten laten zien bij Kookkamp
Digitaal op pad bij de LAN HIT
Op expeditie bij de W.O.E.H.
Samen op avontuur bij de Ouder-Kind-Hike
Leren Pionieren bij Piokamp en jezelf verder uitdagen bij Pio-Extreme
Op 4 benen leren staan bij Ruiterkamp
En oldskool survivallen bij de Woudlopershike

En dan net als je denkt, dat er echt niks meer mogelijk is, dan komt HIT Harderwijk met weer een tof nieuw concept!

De MotorHIT Harderwijk
presenteer dit jaar:
First Ride (H)it 2018

Dus wat wordt het?
Ga jij grensverleggend op survival? Of zit je liever knus bij het kampvuur?
Lekker hiken over de prachtige Veluwe met een van onze vele Hikes?
Of voel je meer voor een van de Interesse kampen op ons schitterende terrein in Harderwijk?

Pionieren of Koken - Paardrijden of Gamen - Larpen of Motorrijden - Hiken en Survival...

Wat je ook zoekt, Harderwijk heeft het.

Het meest veelzijdige kamp van Nederland.     Het echte "leukste cadeau" in het donker.

Dus laat je uitdagen, ga bij ons op avontuur en meld je aan bij een van de veelzijdige kampen van HIT Harderwijk!

Het chillaxte kamp van de Veluwe.   Wij hebben zo ons eigen perspectief.   De beste herinnering die je nog moet gaan ervaren.

Delen met je vrienden?

Kies je favoriete poster uit, dubbelklik om hem op te slaan, print hem uit en hang hem op in je clubhuis of thuis aan de muur! En volg ons op Facebook!