Wat je ook zoekt, Harderwijk heeft het.

hit_har_logo_v_web

Harderwijk heeft het!

Een schitterende omgeving op de prachtige Veluwe, een groot en divers aanbod aan Hikes en Interessekampen.
Een enthousiast stafteam en heel veel geweldige vrijwilligers die elk jaar weer keihard hun best doen om jouw Pasen de beste herinnering van dit jaar te maken.

Je kunt ook dit jaar weer modern schatzoeken in de 21e eeuw bij GeocacheHIT.
Of een meer dan magisch avontuur beleven bij de L.A.R.P HIT Harderwijk.

High Tech Hiken bij de AppTrail 8.0,
Jezelf zeker niet in de maling laten nemen tijdens de Groepshike.

Leren Pionieren bij Piokamp of liever de grenzen van je eigen kunnen verkennen

bij de Koninklijke Survival Expeditie Harderwijk,

Op speurtocht bij Op Zoek Naar ...?
Of met je vader of moeder samen op avontuur bij de Ouder-Kind-Hike

Op 4 benen leren staan tijdens Ruiterkamp of Ruiterkamp voor Gevorderden
of toch liever
oldskool survivallen bij de Woudlopershike.

Ben jij klaar voor een rematch bij
HIT Erger Je Niet ?

Is dit misschien iets te veel hocus pocus voor jouw doen, maar lijkt het je wel tof om mee te werken aan een tof evenement,
wat al 65 jaar lang herinneringen opspaart bij zoveel scouts? Heb je zelf een idee voor een kamp voor volgend jaar, of wil je direct je handen uit de mouwen steken bij de werkstam of 1 van onze onderdelen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan kijken we samen wat we voor jou kunnen vinden.

Dus wat wordt het?

Ga jij grensverleggend op survival? Of zit je liever knus bij het kampvuur?
Lekker hiken over de prachtige Veluwe met een van onze vele Hikes?

Of voel je meer voor een van de Interesse kampen op ons schitterende terrein in Harderwijk?

Pionieren of Larpen - Paardrijden of Spellen - Met je vrienden en/of anderen - Hiken en Survival...

Wat je ook zoekt, Harderwijk heeft het.

Nog meer impressies opdoen?
Check foto's van eerdere kampen in Harderwijk: Hier of hier en natuurlijk hier
Of bekijk hier de  kampkrant van de HIT Harderwijk 2019 vind je hier.

Het meest veelzijdige kamp van Nederland.     Het echte "leukste cadeau" in het donker.

Dus laat je uitdagen, ga bij ons op avontuur en meld je aan bij een van de veelzijdige kampen van HIT Harderwijk!

Het chillaxte kamp van de Veluwe.   Wij hebben zo ons eigen perspectief.   De beste herinnering die je nog moet gaan ervaren.

Delen met je vrienden?

Kies je favoriete poster uit, dubbelklik om hem op te slaan, print hem uit en hang hem op in je clubhuis of thuis aan de muur!
En volg ons op Facebook!