The Paranoia Project begint op 7 verschillende locaties verspreid door Nijmegen. Daar krijgt iedere groep een envelop met een of twee sleutels erin, een waxinelichtje en lucifers. Wat ze er mee moeten doen is nog onbekend. Met de fiets gaan ze naar de eerste locatie toe, een eiland in Nijmegen. Daar kunnen ze met een van de eerder verkregen sleutels mogelijk een kistje open maken. Op het kistje zit ook is stuk papier. Wat zou er toch op staan. Met melk is daar een opdracht opgeschreven. En met behulp van het kaarsje kan je het papier verwarmen waardoor de het verborgen bericht zichtbaar wordt. Op het papier staat een aanwijzing naar een volgende mogelijke hint. Uiteindelijk zullen alle aanwijzingen op het eiland leiden naar de super vette locatie waar ze gaan overnachten.

TwHITter mee! #HIT2018

Handig om te weten

december 2018: HIT-courant online
26 januari 2019: Opening inschrijving