Na de lange reis naar de kamplocatie op vrijdag, en het slacklinen, erwtenschieten en longboad kegelen was het zondag tijd voor het klimmen en raften. Voor het klimmen moesten ze een hele toch naar boven maken. Daar aangekomen konden ze genieten van het uitzicht en een warm kampvuur. Van de berg waar ze vanaf gingen abseilen was het een 20 meter hoge daling steil naar beneden. Na het klimmen wisselde de groepen van activiteit. De groep van het klimmen ging raften en andersom. Het raften was 45 min rijden verder op een stuwmeer. Er kon helaas door de lage waterstand in de rivieren niet echt geraft worden. In plaats daarvan gingen ze op het stuwmeer met twee rafts tegen elkaar wedstrijden houden. Bijvoorbeeld wie kan de ballon van de ander het snelste kapot maken. Naast de fun kregen ze ook uitleg hoe ze nou op een raft moeten varen. Link hangen, achteruitvaren en in de boot gaan zitten. Na het raften was het tijd om weer terug te gaan naar het kampterrein om te gaan eten.

TwHITter mee! #HIT2018

Handig om te weten

december 2018: HIT-courant online
26 januari 2019: Opening inschrijving