zeilHITVandaag dan toch eindelijk het water op om de theorie in praktijk te brengen. Iedereen een zwemvest aan en snel de lelievlet in, om deze klaar te maken voor vertrek! Met een heerlijk zonnetje lagen velen op het dek te zonnen. Echt zeilen kwam er niet van, aangezien het bijna windstil was... Van het nieuwsteam waren we net te laat om nog mee te gaan, dan maar vanaf de kant de telelens de boten fotograferen.

Naast de telelens hadden we ook nog een “geheim wapen,” namelijk een drone! Hiermee konden we eigenlijk toch dicht in de buurt komen van de vletten, om ze van dichtbij op de foto (en film) te krijgen! Helaas moest iedereen weer richting de kant, omdat het donker werd en begon te regenen. Het was wel een geslaagde eerste vaart van iedereen!

TwHITter mee! #HIT2018

Handig om te weten

december 2018: HIT-courant online
26 januari 2019: Opening inschrijving