De huifkar

Vanochtend kwam een delegatie van het Nieuwsteam aan bij de blokhut in Lunteren. Daar aangekomen werd Ewoud net toegezongen door de deelnemers. Vandaag gaan ze namelijk het aller slechtste verjaardagspartijtje vieren. Er werd gezongen en de feestmutsen werden uitgedeeld. Vervolgens liep iedereen naar de weg waar een huifkar klaar stond. Alle deelnemers stapte in en al snel vertrok de huifkar.

Vanochtend kwam een delegatie van het Nieuwsteam aan bij de blokhut in Lunteren. Daar aangekomen werd Ewoud net toegezongen door de deelnemers. Vandaag gaan ze namelijk het aller slechtste verjaardagspartijtje vieren. Er werd gezongen en de feestmutsen werden uitgedeeld. Vervolgens liep iedereen naar de weg waar een huifkar klaar stond. Alle deelnemers stapte in en al snel vertrok de huifkar. Het nieuwsteam is er achter aan gereden met de auto. We wisten niet of we nog wel genoeg tijd hadden om helemaal mee te rijden. Maar het zag er super gezellig uit. Er werd veel gelachen. Achteraf hoorde we dat er een soort van Ik hou van Holland verjaardag spel was gespeeld maar dan met waterballonen die konden knappen. Als beloning kregen ze gouden kroonkurken.

Aan het eindpunt van de huifkar tocht kwam men aan bij ingang van Nationaal park de Hoge Veluwe. Al vrij snel kon men ook daadwerkelijk het park in. Daar vertrokken ze in groepjes voor een fietstocht door het park. Iedereen kon een witte fiets met kinderzitje pakken en lekker op pad. De zon was gaan schijnen dus ze hadden er zin in.