Bij de Sweden Express stond zondagmiddag een spellenmarkt op het programma. Er waren verschillende dingen die je kon doen zoals een Dalarna paard schilderen. Dalarna paard is dé trots van Zweden. Het paardje wordt gemaakt in de provincie Dalarna, in het dorpje Nusnäs. 

Verder kon je een fika maken. Een kanelbullar oftewel een kanaalbroodje op het kampvuur. Je kon laten zien dat je net zo sterk was als Pipi Langkous door een paard in de lucht te tillen.Ook oefenenden de deelnemers vast voor de avond bij het kampvuur met zang en dans. 

Wat ook niet mag ontbreken is de Ikea. Met een iemand buiten de tent die aanwijzingen geeft aan de bouwploeg in de tent om een hobbel-eland in elkaar te zetten. Het probleem is dat ze naar je moeten luisteren als je uitleg wilt geven hoe je het moet doen. Wij mochten even kijken hoe het bij Rebecca, Lara, Idan, Paula, Iris en Meike ging. Meike stond buiten de tent, maar luisteren naar haar, nee hoor. Ze gingen direct aan de slag en hadden totaal geen oor voor Meike. Gisteren was dat ook zo, maar uiteindelijk hadden ze haar toch nodig en gingen ze luisteren. Nu nog wachten tot ze haar nu ook weer nodig zouden hebben. Uiteindelijk zijn we maar weg gegaan, want bij de vorige groep duurde het een uur…