hit_alp_logo_v_webIn Alphen is er tijdens de HIT van alles mogelijk! Je kunt kiezen uit gave hikes en supergezellige kampen. Met in totaal 12 onderdelen is er voor elk wat wils.

Zo hebben we voor de allerkleinsten een heuse Bever-HIT! Lekker kamperen in het clubgebouw van scouting Alphen. De welpen kunnen samen met hun ouders mee op Ouder-Kind-Hike. Voor de scouts hebben we onder andere een junior variant van de populaire Alphen Team X-perience. Explorers zijn in Alphen welkom om te overleven bij "Scouts Guide to an Apocalypse". Roverscouts & stafleden kunnen zich - onder leiding van de enige echte Kampvuurkok - uitleven op culinair gebied bij Kamp Culinair!

Alphen ligt in Noord-Brabant dus dat betekent lekker veel hei, bos, water en misschien doe je België ook aan!

HIT-kampen in Alphen:

Bever-HIT 1 (vr-za) | 5-7 jaar