Plaats: Baarn | Datum: 15 april t/m 17 april | Leeftijd: 16 t/m 88 jaar | Groep: 2 - 15 pers. | Prijs: € 57

Niet Zomaar Een HIT

De leukste en best verzorgde HIT van Nederland!

Ben jij 16+ en heb je zin in een ouderwets gezellig weekend weg met je vrienden of medeleiding, zoek dan niet verder. Niet Zomaar een HIT is de leukste HIT van Nederland waarbij niets hoeft en alles mag. Volledig verzorgd bieden wij elke dag een actief en gezellig programma met de leukste posten onderweg, origineelste activiteiten er omheen en een uniek avondprogramma.

Niet Zomaar een HIT


Bij Niet Zomaar een HIT begint je dag met een stevige omelet en een vers kopje koffie zodat jij en je vrienden er weer tegenaan kunnen. Op je route naar de volgende slaapplaats kom je langs diverse posten, variërend van een spectaculair hoogteparcours tot een warme lunch met hamburgers of poffertjes.

"Super geregeld. Het was leuk om eens een keer geen leiding te hoeven zijn."
- quote deelnemersenquête 2016

Na een lekkere wandeling door de prachtige natuur wacht 's avonds een heerlijke warme maaltijd, en een uniek avondprogramma. Test je teamkennis in de muziekquiz of ga uit je dak op livemuziek met bands zoals De Wannebiezz, Titus en de Titarina’s of onze eigen DJ-Thijs.

Niet Zomaar een HIT


Wat kun je verwachten

Elk jaar organiseren wij weer een uniek weekend gezelligheid met een zo leuk en origineel mogelijk programma. Wat we dit jaar precies gaan doen verklappen we nog niet, maar dat het een groot feest wordt staat vast. Voorgaande jaren waren slechts een opwarmertje voor 2017, maar om je toch een idee te geven wat je kunt verwachten hebben we een paar hoogtepunten van de afgelopen jaren uitgelicht:

  • Rodeostier rijden
  • Los op de livemuziek van De Wannebiezz, Amazing Lovehandles en Titus en de titarina's
  • Chinees eten en uitgebreid BBQ-en
  • Poffertjes kraam onderweg
  • Spectaculair hoogteparcours
  • Niemand minder dan Sinterklaas op bezoek
  • Lekker koud drinken op de tap
  • Slapen zoals jij wilt, elke nacht ergens anders
  • Stevig eten met een Hollandse stampotten-buffet
  • Het leukste stafteam van Nederland (bron = HIT-enquete 2015 & 2016 (ja we zijn prijswinnaars!))

"Ik vond het een geslaagd weekend, veel gezelligheid gehad en veel nieuwe vrienden gemaakt. Top gedaan!!"
- quote deelnemersenquête 2016

Niet Zomaar een HIT


Kortom, een volledig verzorgd weekend met voor ieders wil wat!

Wacht niet langer en schrijf je direct in voor een geweldig paasweekend met je vrienden! Het prettig gestoorde stafteam is er helemaal klaar voor en kan niet wachten tot het weer zover is, mis dit niet en volg Niet Zomaar een HIT op Facebook via Facebook.com/NietZoMaareenHIT of ga naar onze website www.nietzomaareenhit.nl voor meer informatie.

"Het was zoooo leuk! Tot volgend jaar"
- quote deelnemersenquête 2016

Let op, Niet Zomaar een HIT is erg populair en al jaren op rij uitverkocht. Schrijf je dus snel in en verzeker jezelf en je vrienden van een plekje in ons hart.

Onder de 18? Nix is de afspraak!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Mickel Brenters: info@nietzomaareenhit.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.nietzomaareenhit.nl

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Bijna vol: Nog 4 plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 195 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 15 april om 09:30 uur en duurt tot en met maandag 17 april 14:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!