De inschrijving voor de HIT is tijdelijk stop gezet door technische problemen met het inschrijfsysteem.
We verwachten komend weekend de HIT-inschrijving weer te kunnen openen. Houd hiervoor deze website en de sociale media de komende week goed in de gaten.

Stap jij in de voetafdruk van Baden Powell in Ommen?

Wil je met je vrienden een HIT kamp beleven op een plek bomvol scouting historie, waar je nog echt kunt genieten van scouting? Kom dan naar Gillwell Ada’s Hoeve in Ommen, misschien wel het mooiste scouting label kampterrein van Nederland (sssst… niet verder vertellen...!!!). Gillwell Ada’s Hoeve is al sinds 1923 eigendom van Scouting Nederland; van jou dus. Welkom thuis!

In dit buitencentrum kun je nog op de authentieke manier op scouting avontuur. Kamperen in het bos, pionieren, vlot varen, boogschieten, hout hakken, vuur stoken en onder de sterrenhemel slapen; het kan hier nog allemaal! Tijdens het paasweekend kun je bij ons meedoen aan verschillende Hikes, Interesse en Trapperskampen (H.I.T.). Voor elk wat wils, of je van outdoor, indoor, avontuurlijk, gezellig, primitief of comfortabel kamperen houdt:

Kano HIT

Muziek & Kampvuur

Escape (H)IT

Bushcraft ouder/kind weekend

Ouder-Kind Hit

Fire & Food

Brownsea Camp

Geef je snel op omdat je HIT Ommen 2020 niet wilt missen!

Handig om te weten

december 2019: HIT-courant online
19 januari 2020: Opening inschrijving
29 februari 2020 Sluiting inschrijving