X- X- X-

X- X- X- X- X- X- X- X- X- X-

Plaats: Alphen | Datum: 19 april t/m 22 april | Leeftijd: 18 t/m 88 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 91

Kamp Culinair

Gegarandeerd leuk, Gegarandeerd lekker, Gegarandeerd vers!

Ben jij helemaal gek van koken? Gaat niets je te ver als het om eten gaat? Meld je dan aan voor "Kamp Culinair"! Laat je verbazen en zie wat er kokend op een vuurtje allemaal mogelijk is.

Het eten tijdens Kamp Culinair is van restaurant kwaliteit. Pure verwennerij en (zeker voor scoutingbegrippen) ongekende luxe! We bereiden vrijwel alles vers en doen alles zelf. Wat dat betreft is het dus flink werken. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zijn we met eten of het bereiden van eten bezig. Op een rustige en ontspannen manier leer je alle geheimen van de Dutch Oven kennen, leer je hoe je na een hike een fantastische maaltijd uit je rugzak tovert en leer je hoe je met diverse methodes fantastisch vers brood bakt. Koekjes, cake en brownies, niets is te gek. Naast de praktijk, besteden we ook aandacht aan de theoretische achtergronden: Haal een maximale maaltijd uit een minimaal kampbudget of hoe organiseer ik een succesvolle kookactiviteit met mijn speltak? 

De staf bestaat uit:

  • Arriën Stegehuis: ware tovenaar als het gaat om buiten koken. Arriën heeft meer kookgerei dan de gemiddelde scoutinggroep en is de man achter kampvuurkok.nl
  • Ester Schotten: ervaren Scoutsleidster en survivalinstructeur met een passie voor alles uit de natuur, met name als dit eetbaar is.
  • Robbert Schul: scoutsleider, boskabouter, kookgek met een grote interesse voor de natuur en het buiten koken op open vuur.
  • Maarten Romkes: professioneel kok, scout in hart en nieren, had ergens in de vorige eeuw al zijn eerste Dutch Oven.

Onder hun deskundige leiding gaan we vier dagen lang helemaal los op culinair gebied. Van live bereid vers ijs tot zalm op een stok en van scone tot pancake.

Begin jij nu ook al te watertanden? Geef je dan snel op voor "Kamp Culinair"!

 

Meer weten over het kamp?

X-Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Arriën Stegehuis: 06-10330087
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
X-Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.kampvuurkok.nl

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

X-Vol: alleen nog inschrijven op 2 gereserveerde plaatsen. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 17:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 15:00 uur.