tokkelenOm 3 uur hadden we afgesproken om bij de tokkelbaan van de Waterzwerfhike te zijn. Voordat we weggingen toch maar even gebeld. En ja hoor, wat bleek: we mochten wat later komen. Want ze waren nog niet klaar en de deelnemers waren nog niet op tijd terug. Dus voordat we weg gingen nog maar even gebeld, en ja: we mochten komen.

Daar aangekomen bleek dat ze bijna klaar waren met de baan testen. Nog even een beetje opspannen en toen konden ze hem testen. Gelukkig ging een van de begeleiding eerst want de kabel bleek nog iets te slap. Hij kwam met zijn benen makkelijk bij de grond en raakte per ongeluk ook nog met zijn achterste de grond. Het zag er heel grappig uit maar voor de deelnemers niet goed genoeg.

boven op brug

Nog even verder met het opspannen toen was hij uiteindelijk veilig genoeg voor de deelnemers. Het geluk was dat ondertussen de deelnemers aan kwamen. De deelnemers met lange haren moesten wel een muts of capuchon op om te voorkomen dat de haren in de katrol vast kwamen te zitten. De deelnemers gingen eraf. Sommige vonden het wel spannend maar hebben het toch gedaan. Heel stoer! Het zag er allemaal erg gaaf uit en er was nog een mooi zonnetje bij ook. Helemaal top!