Alle kampen verzamelde zich op het labelterrein in Mook. In één keer werd het heel druk toen de bussen uit de Eifel aankwamen. Wel heel gezellig natuurlijk dat ook die deelnemers erbij waren. Ook de deelnemers van de DDR en de waterzwerfhike kwamen naar Mook. Ondanks de regen was het gezellig druk op het grote terrein bij de toren. Iedere deelnemer kreeg bonnetjes. De rij bij de krentenbollen en broodjes saté was erg groot. De werkstam kon het amper bij houden dus moest het nieuwsteam even bij springen om te helpen. Even later kwam ook de welbekende gele jeep van de InterHITy het middenveld oprijden.

#

Vanwege het slechte weer is de sluiting ingekort. Even snel is elke groep genoemd en iedereen werd bedankt voor de fijne hulp en medewerking.

De DDR hadden nog een leuke verassing voor Machteld. Opeens rende ze allemaal op haar af. Ze werd een stukje meegenomen het veld op. Ze kreeg een geel hesje aan met de M van Mega Machteld. Plotseling gingen alle deelnemers op een knie zitten en begonnen ze het liedje van Mega Mindy te zingen. Maar van Mega Mindy maakten ze dan natuurlijk Mega Machteld.

ijscoboer

Naderhand was de ijscoboer ook gearriveerd en kon iedereen tegen inlevering van zijn bonnetje ook een ijsje halen. Dat was natuurlijk wel heel lekker. Inmiddels waren ook alle ouders gearriveerd en werden alle deelnemers van de diverse HIT’s moe maar voldaan mee naar huis genomen.

We hopen jullie allemaal volgend jaar terug te zien!

uitzwaaien