interhityKilometers rijden, 4 dagen lang. Dat is wat de deelnemers van de InterHITy doen. Veerle, Alphen, Zundert, Belgie, Duitsland, geen plek werd overgeslagen dit weekend. Vandaag de route van Alphen naar Mook via een mega omweg uiteraard. Doormiddel van een kaasroute, ananasroute, bananenroute, maisroute en een kiwiroute moest zij hun uiteindelijk de link leggen dat ze in de avond in Mook zouden aankomen.

Ding dong… de interHITy met eindbestemming Mook heeft een vertraging van onbekende duur opgelopen J Dus… later in de avond arriveerden de deelnemers bij een post waar de werkstam een geniale stormbaan in elkaar had geknutseld. De deelnemers gingen vol enthousiasme het inmiddels pikdonkere bos in, op zoek naar de stormbaan. Want tja, de opgelopen vertraging had ervoor gezorgd dat de stormbaan nu een extra uitdaging werd. Met veel bloed, zweet en tranen werd de stormbaan doorlopen door onder meer het zwart wit gestreepte Dalton team.

Met de eindbestemming in zicht werden de laatste kilometers ook nog even doorgereden. Moe maar voldaan kwamen de deelnemers rond middernacht aan op het terrein in Mook.