De vlag is naar beneden, iedereen is moe maar voldaan naar huis. We hebben allemaal een gaaf kamp gehad en hopen dat jullie kinderen, misschien morgen na een nachtje slaap, met veel leuke verhalen zullen komen. Wij van het Nieuwsteam hebben met heel veel plezier verslag gedaan van alle fantastische HIT’s in Mook (en daarbuiten). We hopen dat jullie hebben genoten van alle verhalen op de website en alle foto’s op Facebook.

Bij de BeverHIT hebben de kinderen gegeten zoals ze nooit thuis mogen eten. De Powerkids hebben samen een spellenfabriek gebouwd. Op het Stookkamp hebben ze lekker veel gestookt, dat zult u zo wel ruiken. Op de ZeilHIT hebben ze prachtig zeilweer gehad en kunnen ze nu ook allemaal roeien. De Amerikanen hebben een reis door het prachtige land gemaakt met de American Express. De deelnemers van de Deutschland Dropping Race zijn nog nooit zo vaak gedropt geweest. Er is een hoop gebeurd bij ‘En da’s allemaal in de Eifel gebeurd?!’, die verhalen zullen thuis wel komen. Bij Eifel 50° Noord – Infected zijn ze allemaal geïnfecteerd met het HIT Mook virus. Bij Make Your Choice bleek het heel moeilijk te zijn om keuzes te maken, toch hebben ze veel leuke dingen gedaan. Uiteindelijk zijn alle groepjes ontsnapt uit de virtuele gevangenis van The Escape. Het is geel, het vliegt door Nederland en komt altijd te laat? De rallyrijders van de InterHITy hebben het enorm naar hun zin gehad en waren trots als één van de eerste kampeerders op het nieuwe labelterrein Zeewolde.

Al deze kampen zouden niet mogelijk zijn geweest zonder alle organiserende groepen, maar vergeet ook vooral het C-team en de Werkstam niet. Zij hebben achter de schermen keihard gewerkt om alles rond te krijgen, denk aan de prachtige zeefdrukshirts en de opbouw van posten voor alle kampen. Zowel de voorzitter van het C-team als die van de werkstam dragen dit jaar het stokje over. Bart en Patrick hebben jarenlang met veel plezier gebouwd aan de HIT, nu zijn Sigrit en Jeroen aan de beurt.

Foto’s van de sluiting zullen in de komende week op Facebook gepubliceerd worden, waarbij het album telkens aangevuld zal worden. Kijk dus regelmatig, en geniet lekker na van het hele kamp met alle andere foto’s die we gemaakt hebben.

Tot volgend jaar! Groeten van jullie Nieuwsteam: Sandra, Henk, Kevin, Patrick, Xander, Janneke en Iris!

Bekijk alle foto's op Facebook