HIT 2023 gaat bijna van start! Daarom een berichtje voor alle ouders/ thuisblijvers. Want je kan op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes en foto's van de verschillende HIT plaatsen en activiteiten.

Nieuws

Op elke HIT plaats pagina van onze website staat een nieuwspagina met het laatste nieuws. Hier worden bijvoorbeeld foto's, berichten of een leuke kampkrant gedeeld. Daarnaast vind je hier een bericht met de actieve social media kanalen.

Social media
Elke HIT plaats is actief op zowel facebook en instagram, maar sommige HIT activiteiten delen ook leuke updates via social media. Zorg dus zeker dat je deze volgt en blijf zo tijdens de HIT op de hoogte.

*Het verschilt per HIT plaats hoevaak zij iets plaatsen op de nieuws pagina en op social media.

Daarnaast is er ook een algemene HIT pagina op social media. Het projectteam gaat langs alle HIT plaatsen en deelt dit via deze pagina. Maar hierop worden ook berichten gedeeld van de verschillende plaatsen en activiteiten.
IcoonFacebook https://www.facebook.com/HITScouting  1024px Instagram logo 2016 svg  https://www.instagram.com/scoutinghit/


Mocht er iets zijn tijdens de HIT, bekijk dan voor het betreffende kamp de deelnemersinformatie. Hier staat alles in en bij wie je terecht kan voor vragen bij noodgevallen.
https://hit.scouting.nl/deelnemersinformatie-2023