HIT 2023 is helaas alweer afgelopen.. Het was een mooi weekend, met veel leuke, gave en avontuurlijke activiteiten! Dank voor alle vrijwiligers die daaraan hebben bijgedragen!😃

Foto's HIT 2023

De HIT plaatsen zijn druk bezig met het verzamelen en uitzoeken van de foto's. Zodra deze beschikbaar zijn, zullen wij dit op de HIT plaats pagina op de website zetten. Sommige plaatsen hebben de foto's al klaar staan in een nieuwsbericht op de betreffende HIT plaats pagina.

Mochten er vragen zijn over foto's, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Enquête

Binnenkort ontvangen alle deelnemers en medewerkers van de HIT een mail met de vraag om onze enquête in te vullen. Je zou ons enorm helpen door deze in te vullen. Zo kunnen wij de HIT nog leuker maken😉 Als je deze invult maak je ook nog kans op een leuke prijs! 


Heb je nog andere vragen naar aanleiding van de HIT 2023, stuur dan gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen dat iedereen een super leuk en gezellig weekend heeft gehad en wij zien jullie graag volgend jaar (weer) terug tijdens Pasen bij HIT 2024!🐣🥳