HIT2020 gaat helaas niet door!

hit2020updateDe HIT-organisatie en het landelijk bestuur van Scouting Nederland hebben helaas het besluit genomen om HIT 2020 niet door te laten gaan.
 
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus (Covid-19) en de verspreiding van het virus hebben we de keuze gemaakt de gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers op de eerste plaats te zetten. Ook voor de periode na 6 april ziet de situatie er onzeker uit. Duidelijkheid, zekerheid en veiligheid gaan voorop en daarom gelasten we de HIT 2020 af. Dit is een ontzettend moeilijk besluit, voor zowel deelnemers als vrijwilligers op alle negen HIT-locaties.
 
In de komende weken wordt je inschrijving automatisch geannuleerd. Het betaalde deelnemersgeld krijg je 100% terug. Uiterlijk 1 mei staat dit op de rekening waarmee je je HIT-inschrijving hebt betaald.
 
Natuurlijk hebben we bekeken of het mogelijk is de HIT op een ander moment in 2020 te organiseren. Dat is niet mogelijk gebleken door vakantiespreiding en andere Scoutingactiviteiten. Daarom vindt de volgende HIT in 2021 plaats en vieren we dan 65 jaar HIT!
 
We hopen dat je 65 jaar HIT volgend jaar opnieuw met ons mee viert! Daarom gaan we ervoor zorgen dat je volgend jaar opnieuw kunt inschrijven op de HIT die je dit jaar had gekozen. Ook de leeftijdsgrenzen passen we daar, indien nodig, op aan. Hoe dat precies in z’n werk gaat, hoor je begin 2021.
 
Heb je vragen? Dan kun je die altijd stellen aan de helpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Tot in 2021!
 
Met vriendelijke groet,
 
Alex en Marcel
Namens het landelijke HIT coördinatieteam
Scouting Nederland
 
Dit bericht is op 16-03-2020 gemaild naar alle deelnemers van de HIT.

Coronavirus dinsdag 17 maart meer info

Update: Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte eerder vandaag zullen wij aanstaande maandag met het projectteam en de voorzitters van de HIT-locaties gaan overleggen met Scouting Nederland wat dit zal betekenen voor de HIT.

Dinsdag 17 maart zullen wij jullie een update hierover geven.
 

We begrijpen dat er zorgen leven over het coronavirus met betrekking tot de HIT. Het organisatieteam en het landelijk servicecentrum van Scouting Nederland houden de berichtgeving in de gaten en we houden ons daarbij aan de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment stelt het RIVM voor evenementen dat deze gewoon door kunnen gaan en dat men rekening houdt met de standaard maatregelen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Indien het RIVM dit advies in de toekomst aanpast zullen wij op dat moment passende maatregelen treffen waarbij we medewerkers en deelnemers actief informeren. Zie ook https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden en de site van Scouting Nederland: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.

Deelnemersinfo staat online.

voorkantdeelnemersinfowebsiteJe moet je natuurlijk goed voorbereiden op dit mooie paasweekend. Daarom kun je nu op https://hit.scouting.nl/deelnemersinformatie de deelnemersinformatie vinden jouw HIT. Daarin staat onder meer een routebeschrijving, paklijst, begin- en eindpunt en verzameltijdstip. Lees alle informatie goed door.
Je kunt hier een pdf informatiebestand downloaden wat je kunt openen met het gratis programma Acrobat Reader (http://get.adobe.com/nl/reader/).
Heb je daarna nog steeds vragen, neem dan contact op met de organisatie van jouw eigen HIT-kamp. In de deelnemersinformatie kun je vinden hoe je deze kunt bereiken.
Heb je nog algemene vragen over de HIT, kijk dan eens op http://hit.scouting.nl

De inschrijving voor de HIT is gesloten.

De inschrijving voor de HIT is op 7 maart gesloten.Er zijn dit jaar ruim 3080! deelnemers ingeschreven! Dat is een record aantal deelnemers voor de HIT. Het laatste record stamt nog uit 1998 toen er 3005 deelnemers meededen. Rond 9 maart staat de deelnemersinfo online en krijg je hierover ook een mail. Je kunt je dan voorbereiden op de HIT.

Volg ons op Facebook

Handig om te weten

 

december 2020: HIT-courant online
januari 2021: Opening inschrijving
maart 2021 Sluiting inschrijving
maart 2021: Deelnemersinfo online
2 - 5 april 2021: HIT 2021

Wie, wat, waar?

Voor wie: Scouts van 5 tot 88 jaar
Wat: Keus uit ruim negentig! verschillende kampen
Waar: Negen locaties in Nederland
Wanneer: 2 - 5 april 2021

kaarthitplaatsen

Wie is online

We hebben 109 gasten en 2 leden online